info@omnia-legal.nl
00212 659 104 160

EVEN VOORSTELLEN

Ik ben Youssra Lfakih Lanjri en heb in 2013 de master privaatrecht afgerond. Ik heb me gespecialiseerd in het familie-en echtscheidingsrecht. Al gauw merkte ik dat mijn interesse uitging naar de Mudawanna, het Marokkaans familierecht. Tijdens mijn scriptie heb ik daarom onderzoek gedaan naar hoe artikel 49 Mudawanna (verdeling huwelijksvermogen) door rechters in Nederland en Marokko wordt toegepast.

Ook na mijn studie bleef ik me bezighouden met het Marokkaanse recht. Vanwege mijn netwerk en korte lijnen met advocaten in Marokko, kreeg ik geregeld verzoeken vanuit mijn omgeving om de Marokkaanse scheiding (erkenning) te regelen.

Ik zag dat veel klanten tegen hetzelfde aanliepen; ze weten vaak niet welke documenten ze precies nodig hebben voor de erkenningsprocedure in Marokko, willen liever niet zelf naar Marokko afreizen hiervoor, en vinden de advocaten in Marokko niet toegankelijk.

Ik besloot Omnia Legal op te richten, om zo meer mensen te kunnen helpen met de Marokkaanse scheiding. Ik vind het fijn om te horen dat mijn tussenkomst wordt gewaardeerd. De klanten van Omnia Legal vinden het prettig dat er een vast aanspreekpunt is, die niet alleen informeert over de procedure, maar hen ook op de hoogte blijft houden tijdens het gehele traject

Bekijk hier onze diensten