Marokkaanse advocaat

Marokkaanse advocaat

Bent u opzoek naar een Marokkaanse advocaat? Ons adviesbureau is gespecialiseerd in Marokkaans recht. Je kunt bij ons terecht voor onder andere het inschrijven van de Nederlandse echtscheiding in Marokko. Ook kunnen wij je helpen met het uitvoeren van een echtscheidingsprocedure in Marokko. 

Met onze ruime ervaring in juridische procedures in Marokko hebben wij al veel tevreden klanten mogen helpen. 

Marokkaanse scheiding

Vaak is scheiden een vervelend en lang proces. Het is dan ook niet zo gek dat je er in eerste instantie tegenop ziet, om nadat je in Nederland gescheiden bent ook nog eens de Marokkaanse scheiding te moeten regelen. Wij raden een ieder echter aan om dit wel zo snel mogelijk te doen, je bent immers enkel in Nederland gescheiden en daarmee nog niet voor de Marokkaanse wet. Je zult hiervoor eerst je Nederlandse echtscheiding eerst laten erkennen in Marokko.

In Marokko geldt er geen aanwezigheidsplicht voor de erkenningsprocedure van een Nederlandse scheiding. Een Marokkaanse advocaat dient het verzoekschrift in, en deze verschijnt dan namens zijn cliënt op de zitting bij de rechtbank in Marokko. 

Om te kunnen scheiden in Marokko is het belangrijk om een aantal zaken voor te bereiden, lees hier wat je allemaal nodig hebt. 

Marokkaanse scheiding

Vragen of meer informatie?

Bent u opzoek naar een Marokkaanse advocaat  en wilt u graag meer informatie ontvangen of specifieke vragen stellen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag vrijblijvend al uw vragen.