Marokkaanse scheiding

Het inschrijven van de echtscheiding in Marokko wordt ook wel de erkenning genoemd. Lees meer hierover in onze blog ‘Hoe regel ik mijn Marokkaanse scheiding vanuit Nederland?’

Tarief €975,-* Dit is een totaalbedrag en omvat alle kosten namelijk; vertaalkosten ,verzendkosten, griffiekosten en advocaatkosten.

Er komen alleen extra kosten bij, als er méér dan 5 pagina’s vertaald moeten worden en dat laten we je uiteraard vooraf weten. 

* Betalen in termijnen is mogelijk

Consult advocaat in Marokko

Heb je meer inhoudelijke vragen over een echtscheiding, alimentatie of een erfrechtelijke kwestie in Marokko? Dan is het verstandig om een telefonisch consult in te plannen met een ervaren Marokkaanse advocaat.

Het consult duurt ongeveer 45 minuten. De advocaat neemt de juridische procedure met je door en zal aangeven wat de juridische kansen en mogelijkheden zijn.

Tarief €100,-

 

Gemeenschappelijk verzoek echtscheiding in Marokko

Zijn jullie het beide eens over de echtscheiding en willen jullie een gemeenschappelijk verzoek tot echtscheiding indienen in Marokko? Wij kunnen jullie hierbij helpen.

Lees in onze blog meer over echtscheidingsprocedures in Marokko https://www.omnia-legal.nl/scheiden-in-nederland-of-scheiden-in-marokko/

Tarief €1500,-*

* Betalen in termijnen is mogelijk